onsdag 26 oktober 2011

Tyger, tyger, tyger!

Här kommer en uppdatering om vad som har skett i tygskåparna,"tyvärr" har det inte blivit färre, utan fler! Massor har det hunnit bli....men glad blir man:) Som ni kanske vet så har en av oss loppor svårt att göra sig av med tyg men en del kommer komma ut till försäljning. Håll utkik här på bloggen framöver!

Se och njut av färgkavalkaden!


Under en vanlig loppispromenad, hittades alla dessa tyger på ett och samma ställe. Troligen hade en tygsamlare lämnat in till Kupan denna dag. Roligt var det och tungt blev det, tur man har barnvagn att cruisa runt med :)


Här är två stuvar (den som är underst är en kappa) som nu ligger och inväntar en sax. Vad det ska bli får ni se här senare.


Finfint fodertyg med blommor


Det gröna tyget på bilden blev jag störtkär i, dock skulle de ha hutlösa pengar för två gardinlängder men som tur var hängde en stuvbit bland dukarna :) Sen följde de andra tygerna med som bonus ner i korgen!


Det andra gröna tyget med små blommor fixade storloppan till mig, var tvungen att "tvinga" henne att stanna kvar under en hel auktion för den tyglådan det var nedlagd i. (Det resulterade i att vi fick hämta henne med släpvagn för alla grejor som blev inhandlade....)


Detta 50 tals tyg köptes in på en loppis i Norrbotten, roligt är det att hitta fantastiska tyger!  Följande tyger hittade jag på samma ställe, tur va! Dock höll jag på att storkna av lukten. Alla tyger luktade gammal källare och fukt men efter ett par dags vädrande och tvättande så luktar de sköljmedel :)
 Nej, nu åter till pysselrummet, over and out!

Ps: snart sker det förändringar här på bloggen, så håll koll!

5 kommentarer:

 1. Mycke´ögonfröjd... Några riktigt fina 50-talare. Varför blir man glad av vackra tyger? Är det färgerna eller mönstren eller mångfalden eller....

  SvaraRadera
 2. Ja, det är nog en blandning :) Blir så himla glad när jag går in i pysselrummet och ser tygerna!

  SvaraRadera
 3. Vilken lycka att hitta dessa tygpackar på samma gång. Avundsjuk? Ja visst! Ingrid

  SvaraRadera
 4. Vilken tyggömma! I like!

  SvaraRadera
 5. Ohoooo vilken lycka att springa på så mycket tyg! Er loppis får jag försöka hitta till i sommar. Jag har en benägenhet att befinna mig i de där trakterna på somrarna.

  SvaraRadera