måndag 28 februari 2011

Loppispromenaden den nya motionsformen!

Nu inför beach 2011 har vi Vindelälvor ett utomordentligt motionstips. Glöm alla dieter och trånga gymlokaler,  ta på er skorna och gör en loppispromenad! Med lite tur får ni tunga kassar att bära så att biceps och triceps får sig en omgång och ju längre bort secondhandbutikerna är desto mer får aortapumpen jobba.

Så idag när (vår)solen kom fram så började det kittla i fyndletarfingrarna, så skorna åkte på och här är en del av vad som fick följa med hem.


Ett antal oanvända handdukar i färgglatt utförande fick följa med hem. Passar både i köket som i badrummet. För er som gillar det svartvita temat där hemma så har vi numera en finfin lampa med blommig mönster. 


Nya gardiner är alltid kul och detta är ett "kärlek-vid-första-ögonkastet " inköp. För en gångs skull var det full längd (225cm) och felfria! 


5 frukter/grönsaker om dagen rekommenderar livsmedelsverket och det blir desto aptitligare om de ligger i ett sådant här fint fruktfat. Gissningsvis är det tyskt och vi gillar helskarpt njurformen på fatet. 


Här i norr blir det ljusare och ljusare men dessa två ljuslyktor passar bra som blickfång i fönstret åretom. Dessa har vi även sett i grönt och rött. 


Om man vill ha någon typ av fondvägg kan man sätta upp tygrapporter eller någon färgglad gardinlängd för att kunna variera sig så ofta som möjligt. Här har vi ett stort tygtryck på jute som mäter ca 1,20 x 1,20 cm. 


Svårigheten på loppisar är att "lämna" kompisar till sakerna, så därför fick alla tre 3 åka ner i kundkorgen. Dessa är för mindre ljus och mer lila i verkligheten med stämpel "made in Sweden". 

Så gott folk, släng på er skorna och ut och loppispromenera så är ni liksom vi i toppform till sommaren;) 

2 kommentarer: