söndag 27 november 2011

Julklappstips!

Nu när julen närmar sig med stormsteg kommer det lite julklappstips. Istället för att köpa nya saker, så handla dina klappar på secondhandbutiker och loppisar. Det blir garanterat personligt och noga utvalt till era nära och kära. 


Den här kattbrickan skulle jag ge till min svärmor för den skulle passa utmärkt till hennes mysiga lantställe.


Denna keramiska väggrelief (eller vad man nu kallar dem) skulle jag ge till min inredningsintresserade kompis.


Denna japanska ishink skulle min kära sambo få, så han kan ta en whiskey on the rocks :)


Denna kitschiga tingest skulle en av mina systrar få, bara för att hon  om någon skulle få den att funka i sitt hem!


Kattburken från Laurids skulle min minsta systerdotter få som present, för visst skulle den passa utmärkt i ett barnrum!Eftersom tygsamlargenen kommer från min mamma, så skulle jag passa på att ge henne lite sköna retropåslakan att sätta sina kreativa fingrar i :)


Till min mammas karl skulle jag slå in denna " Stramalj" från Upsala Ekeby. För jag tycker liksom han att kaffe är godare ur en riktig kaffekopp och varför inte göra det med bravur!


Till min andra kära syster skulle jag packa ner detta tyg, det skulle passa utmärkt i hennes pysselrum :)


Och till sist och just för tillfället allra minst i familjen är sista pakettipset till min underbara lilla son. Han skulle få detta superfina örngott till sin spjälsäng.

3 kommentarer:

  1. Ja, bra tips att ge second hand klappar...har också några på gång...men eftersom att de som ska få dem läser min blogg så kan jag inte skriva om det där...;-)

    SvaraRadera
  2. Vilka fina och personliga klappar du har tänkt ut. Håller till fullo med dig att klappar ska köpas på second hand och loppisar. Det är ju där det finns, det där lilla extra....

    SvaraRadera
  3. Som tur är ska omnämnda personer inte få dessa:) Men visst är det kul att hitta något att ge bort som nästan ingen annan har!

    SvaraRadera