söndag 5 februari 2012

Allsköns ting

Nu när fyndrundorna är färre får man verkligen leta under stock och sten för att hitta. Men den som  söker skola finna :)


I bruna nyanser hittade jag bl.a. en svensk teakbricka från Silva, en dansk pepparkvarn i teak, glasunderlägg från Laurids Lönborg, "Bullar" av Erik Kold och lite annat smått och gott.


Två väldigt industridesign inspirerade bokstöd i grönmetallic, två olika gestalningar av bambi, en finfin bricka och lite grönt glas!


Ett DAM troll som haft en bättre hårdag, en tårtspade från Nilsjohan "Guldi" och en kitchig bricka


En teburk av Erik Kold och lite sköna grytunderlägg


Jag var på ett ställe som hade utförsäljning av böcker och jag kunde inte låta bli att köpa dessa skönheter. Så himla fina!


Inte är det ofta att böcker är lite vackra på omslaget som på ryggen!


Och dessa fick också följa med :)


Sen har vi kommit över ett antal bilder som gestaltar den nordiska floran, närmare 600 illustrationer väntar på att komma ut i era hem :)


Ordning och reda är det på denna gentlemans skrivbord, så här ser det definitivt inte ut på mitt jobb.  Om jag blir rådvill så finns det säkerligen "goda" råd i denna 50-talare.


Sex stycken selterglas, en liten fågel viskar Iittala men jag är osäker, vet någon något om dessa?

På återseende!

1 kommentar:

  1. Jag är rätt säker på att det där inte är Iittala glas. Jag tycker det ser ut som dom glas som såldes på KF för många år sedan. Sådana hittar man ofta på loppisar. Dom finns även i fler storlekar.

    SvaraRadera