lördag 24 mars 2012

Mina senaste personliga inköp!

När man har en egen loppis blir man till slut (tro det eller ej) lite less på saker (förutom tyger förstås!), de är precis överallt! Men vissa saker har jag tagit till mitt hjärta och de är bland annat följande ting som jag letar med ljus och lykta över på loppisar och diverse ställen.


Den här fina PO Ström vasen från Alsterfors hittade jag på Myrorna i Umeå, jo man kan fynda där ibland! Aortapumpen gick på högvarv när jag såg vad som gömde sig på en hylla! Hipp hipp hurra, vasen blev min för ringa 120 kr!


Anita Wangel och hennes plåtalster är en annan favorit hos mig. Just denna sort med blomman gillar jag helskarpt! Är ute efter en ljusgrön så om någon vill sälja en sådan till mig skulle dagen vara gjord!


Dessa roliga ljusstakar börjar jag ha några stycken av, dessa är den mindre varianten. Några har jag dubletter av så bytesaffärer har jag inget emot! Se även ett tidigare inlägg med de större varianterna, det kan du läsa här:


Och i förra inlägget lovade jag att visa mitt senaste fyndfynd! Den står överst i denna hög av porslin. På myrorna (igen) stod en felfri Adam tekopp av Stig Lindberg:) Tjoho!

6 kommentarer:

 1. Adam koppar skulle jag också vilja ha...äger bara 10 fat...

  SvaraRadera
 2. Ja, synd att de är svåra att hitta. Jag har sparat 10 prunus fat i hopp om att jag ska ramla över 10 koppar en dag :)

  SvaraRadera
 3. Hej! Är loppisen öppen? Jag har bara besökt er sommartid. Hälsningar Åsa.

  SvaraRadera
 4. Hej Åsa! Nej tyvärr har vi inte öppet nu utan måste vara på våra helt vanliga jobb ett tag till. Premiäröppning blir nog till pingst! Du är välkommen!

  SvaraRadera
 5. Tror vi har en grön i butiken. Fast en större. Låg och rund. Kan det vara något?

  SvaraRadera
 6. Maria: menar du en Alsterforsvas? I såna fall så maila gärna en bild!

  SvaraRadera