söndag 21 november 2010

Djur och Naturtema: Variationerna är djuriskt oändliga!

I inredningsvärlden är det just nu väldigt populärt med djur och natur. Det är blommor och djur i alla dess former och färger. Det bästa av allt är att det inte behövs köpas nytt - här nedan ger vi ett smakprov på en del av vårt urval inom nämda tema! Man kan nog säga att vi har lite pippi men dock inga ugglor i mossen!Detta är inga dårfinkar snarare ett gäng muntergökar! Överst en liten sparv av Lisa Larsson samt en 80-tals pippi. En uggla för värmeljus, Gabriel duva, ännu en 80-tals pippi och sist men inte minst en slöjd-stork.Vad är nu detta? Är det måntro en liten husmus som döljer sig bakom denna eminenta blommiga lampskärm? Nä, det är ju Lill-loppan som visar hur hon skulle göra sig som lampfot. Snyggt eller hur? OBS! Lill-loppan är ej till salu! OBS!Kolla vilken rolig och cool tekanna! Denna väntar på adoption hos någon som uppskattar dess sanna värde!Otroligt söta små ankor som kan lyfta ett vackert dukat bord till höjderna.Violer äro söta och du lika så. Detta är en vägglampa med underbart sken.Här gör sig inga ugglor i mossen något besvär! Bättre att hänga på väggen som prydnad till någon behöver borsta bort eventuellt damm. Urgullig lite kitschig uggla med borste samt spegel.Detta är världens envisaste uggla. Hoar på alla förbipasserande tills batterierna tar slut. Dock inte till salu (mammas). Däremot är den lilla retro mini-stryckbrädan beredd att vidga sina vyer.Söker du en jakthund är nog dessa två inget vidare. Villebrådet lär lysa med sin frånvaro. Däremot kan dessa engelska parhundar pryda vilket hem som helst.Skolplanscher med varierande teman finns att tillgå. Detta är en av alla som en gång i tiden användes vid Åmsele skola. De planscher vi har är alla i mycket gott skick. Helt underbara att ha som inredningsdetaljer!Det var någon som sa: "Ett hem utan en katt är inget riktigt hem". Om man är allergisk liksom oss kan man alltid satsa på en sådan här ståtlig kisse. Garanterat underhållsfri. Damma av lite lätt och den är förnöjsam år efter år!Slutligen får Vindelälvornas egna alster vara med på ett hörn. Stolliga retrogrodor, galen krokodil-groda, virkad blomkruka samt dukar. Ljusstakarna är loppisfynd. Även detta går att köpa hos oss! So long för denna gång. Väl mött och Fridens Liljor!5 kommentarer:

 1. om jag nu inte minns helt fel så var det så att ni, liksom jag, samlar på dom där spretiga plastljusstakarna från 60talet? (eller 70?) I alla fall så har jag två av samma färg, genomskinlig, och undrar om ni kanske skulle vara intresserade av ett byte om ni har nån dubblett ni vill bli av med?
  i såna fall maila mig! kattching@gmail.com
  ha d fint!/hanna

  SvaraRadera
 2. längtar till sommaren nu så man kan åka till er. Exakt när öppnar ni? ska skriva in det i kalendern =)

  SvaraRadera
 3. Hanna: Kolla mailen:)

  Anna-Karin: Vi längtar också, har nedräkning för fullt och vår kalender är full av "det här vill vi göra till nästa säsong". Idag är det svårt att säga exakt datum men om jag höftar till det så skulle jag tro kring slutet av maj/början av juni. Återkommer med exakt datum här på bloggen och du är mer än välkommen till att besöka oss!

  SvaraRadera
 4. Säljer ni skolplanscher? Kan ni visa flera?
  mvh
  Gila

  SvaraRadera
 5. Gila: Javisst alla våra planscher är till salu. Vi kan ta fler kort på dessa när vi är i vårt lager. Skicka gärna din mail, så kan vi maila dig eller så lägger vi ut bilderna här.

  SvaraRadera