onsdag 11 juli 2012

Invigning hus nr 2

Imorgon (torsdag) kommer vi att öppna upp en ny del på vår fantastiska loppis! Dagen till ära kommer vi även att ha kaffe och kakor till försäljning, så ni kan strosa runt länge och väl :)

Här kommer några nattsuddiga bilder!Våra öppettider är Tors-Sön kl 12-16 t.o.m den 29/7. Övriga tider enl överenskommelse eller när skylten är uppe!

Varmt välkomna!

3 kommentarer:

 1. Åh, vad det ser läckert och inbjudande ut!! Synd att det är så långt att fara till er annars skulle vi ha setts imorron....

  SvaraRadera
 2. Hej Hur gör man för att komma i kontakt ned er? Telefonnr? Tar ni t ex kort eller är det bara kontanter som gäller? Hälsar Tina

  SvaraRadera
 3. Khina: Vad tråkigt om du har långt till oss, men för att locka dig ytterligare till Mårdsele, så öppnar ett till loppishus på söndag (enligt deras utsago) så du kan göra en heldag :)

  Tina: Vi lämnar gärna ut våra telefonnummer om du mailar oss på vindelalvorna(@)gmail.com, de finns även om du söker på vår annons på lokus, vi vill inte lägga ut dem här direkt på bloggen :) Vi tar bara emot kontanter i nuläget. Hoppas vi ses snart hos oss!

  SvaraRadera