måndag 20 december 2010

Potpurri från Vindelälvornas Loppis

En av tjusningarna med antikt och loppis är att man får frottera sig bland allehanda olika ting. Spänningen av att fynda eller finna det man sökt så länge. Pirret i kroppen som kan stegra sig till oanade höjder. Sedan kan jakten bli en besvikelse då loppisen man besökt bara innehållit skräp och skrot. Vi Vindelälvor kan inte garantera att fylla allas önskan om fynd. Något vi däremot kan lova är en upplevelse över det vanliga. Våra saker är handplockade och väl synade i sömmar och kanter. Givetvis präglas Vindelälvornas Loppis av vårt eget intresse gällande inredning och samlande. Vi försöker tillmötesgå mångas önskan. Saknar Ni något tar vi tacksamt emot Era önskemål. Väl mött! Fridens Liljor!



Detta är ett bord från vårt "vardagsrum". Pressglas, kaffekoppar a´la mormor, ljusmanschetter av opalinglas, kitschiga äggkoppar, tv-kanna och fin fina finska randiga burken från Aarrika



Shabby Chic-rummet var en succé under de gångna somrarna. Detta tema kommer att finnas med inför kommande säsong. Inredning med gammalt skaft och gnagt skapar en oemotståndlig atmosfär i huset, lägenheten såväl som sommarbostaden. Härlisch!



Ännu ett blickfång från Shabby Chic-rummet!




Möjligen har denna bild visats tidigare. Nåväl, är fallet sådant kommer den i repris!



Packa Pappas Kappsäck. Roligare är att packa en retro-väska med gamla varuförpackningar! Troligen har några barn fått ha dessa då de lekt "affär". Tänk vad det är bra med människor som faktiskt inte kastar saker och ting! Slit-och-släng människorna förfasas. Vi som älskar loppis, antikt och auktioner jublar! Dessa sparande samlande människor utgör faktisk en del av kulturarvet. Tusen guldstjärnor i himmelen till Er!
En närmre titt i bagaget.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar