tisdag 25 augusti 2009

Den stora textildagen!Hmm, jag vet det här är inte textil:) Men denna underbara Deco kunde jag inte låta bli!


Ni kan tänka er min lycka när jag hittade dessa tyger! Man kan inte annat än bli glad när man ser sånt här. 


Detta tyg skulle bli utmärkt till en kudde... eller varför inte en retroväska?


Här är det en blandad färgexplosion både metervara och kuddfodral som kommer göra sig utmärkta på Vindelälvornas loppis nästa säsong!Dessa fantastiska påslakan hittade jag på Kupan idag, en sak är säker det måste varit mycket roligare i sängkammaren förut:)


4 kommentarer:

 1. oh! mer fina tyger! jag älskar verkligen det gröna pålakanen. skulle ni vilja sälja ett åt mig över nätet skulle jag inte bli sur! om inte så skulle det vara trevligt att veta vilka öppettider er loppis har! :)

  SvaraRadera
 2. Javisst är de superfina! En del av mig säger ha kvar dom medan den andra säger sälj! Vi har tyvärr stängt för säsongen men funderar på att fixa en webshop under de månader vi har stängt. Annars blir nog premiärhelgen i maj... Tur att det finns tidsfördriv de månader vi har stängt, såsom tygshopping:) Om påslakanen går ut till försäljning får du första tjing

  SvaraRadera
 3. oj, maj, det är länge kvar! synd att loppissäongen är över för i år...men, jag får väl kika in så jag håller mig uppdaterad om det blir en webbshop eller inte.
  å tack, första tjing på påslakanen låter inte fel! ;)
  ha d fint! /hanna

  SvaraRadera
 4. Måste säga att tyger förr, typ 60 och 70 tal var så mycket färggladare...Ser fram emot att komma hem en sväng och kolla på dina tyger !!

  SvaraRadera