söndag 15 november 2009

Juliga saker och julklappstips!Denna pepparkvarn/saltkvarn alias Pop-möllan från Nilsjohan är för mig ett måste i köket! På söndag går det att lägga rabarber på denna gula tingest!För de som gillar glögg alternativt espresso, så är dessa Bodumkoppar finfina julklappar. Sex stycken finns och jag kan garantera att glöggen smakar mycket godare i dessa :) (Har nämligen en uppsättning själv i mitt köksskåp)För de som gillar tyger, så finns det textilier från 60 - 70 taletPå lördag kommer även dessa finnas med på Vindelälvornas bord. Exempelvis sillburk från deco, sockerburk i plast, Solingen fruktknivar och mycket mera!
För dem som är mörkrädda, så är denna nattljusstake i mörkgrönt pressglas ett måste. Skulle gärna ha kvar den själv men det ryms inte!Julklappstips för den som gillar ljus, detta par i plast passar värmeljusFör er som gillar Stig Lindberg och Spisa ribb, då är denna Terma tekanna en ypperlig komplettering. T.o.m. orginaletiketten sitter kvar på locket:)

3 kommentarer:

 1. miserabelt miserabelt!! jag kommer nog inte att kunna komma på loppisen på söndag. hemska tanke!
  du får spara alla godbitar till framtida loppis, då jag kan komma! ;)

  SvaraRadera
 2. De allra bästa sakerna kommer att finnas på öppningshelgen... fast vi planerar att åka till någon loppis på Nolia framöver, håll utkik här på bloggen :)

  SvaraRadera
 3. ok. nolialoppis låter lovande! :)
  å ja, om en vecka, 5-6 dec är det julmarknad på gammlia där jag kommer att finnas och sälja prylar! kom å spana (om vädret tillåter), d blir nog mysigt! :)

  SvaraRadera