torsdag 9 juni 2011

Nu är vi igång!

Varje år så undrar vi hur många som dyker upp när vi slår upp dörrarna för säsongen. I år var det inget undantag utan en jämn ström av kunder som vill hitta något speciellt till sitt hem! Himla kul är det! Vi har fullt upp att ställa upp nya saker och vi kommer att öppna upp för semestersäsongen den 30/6-14/8 tors-sön kl 12-17.

Viktigt! Under vår högsäsong har vi tyvärr inte möjlighet att skicka saker per post utan all försäljning sker över disk.

Här är ett smakprov vad som finns på våra bord och som ska ställas upp för försäljning. Dessa ansikten som ofta pryder grytlappar från förr har vi inne just nu. Vi tycker de är lite kusliga, så ett nytt hem sökes!


Här finns allt till sommarens bärfest! Skålar "colores" till de nyplockade jordgubbarna, rörstrandskrukor för hemkokad sylt, små tallrikar till vaniljglassen och kaffe/tekoppar som går utmärkt att lägga smultron i :)


För er som hellre tar en tårtbit eller två, så har vi kakfat, tårtfat och utsökta kaffekoppar som passar både till vardag och fest.


Brickor kan man inte få för många av, speciellt inte dessa färgglada varianter! Men de i teak är inte fy skam heller:)


För alla tygfantaster, så passa på! Som ni vet är en av oss en tygsamlare av dess like men en viss utrensning har skett :)Här är det Pompeja av Märta-Lena Bjerhagen som är ute till försäljning.


Här samsas både pressglas och kristallglas. Vad sägs om en mormorsskål? Den passar utmärkt till både frukt och småkrams.


Under vintern har vi pysslat på hemma vid, här är ett urval av våra alster, iphonefodral, Fairy shoes och små börsar väntar på just dig!


Vi gillar att experimentera med färger och här har vi ett blått bord med allt från plast till vaser från kända glasbruk.


Ett tips: Har ni många grytlappar, gör en gardin!


Ett Olympiafat från Rörstrand, bordsställ av tjeckiskt glas, likörglas och äggkoppar väntar på att få komma upp i hyllorna hos oss.


Det runda bordet stoltserar numera med idel tyska vaser med storlekar frånliten till jättestor!


Och här kommer ett urval av skolplanscher med både växtmotiv och statsskick från förr.
4 kommentarer:

 1. Wow så mycket fint! Gillar när ni färgsorterar! Jättefin duk också på det runda bordet med vaserna....

  SvaraRadera
 2. Tackar! Det är det som är roligast, pyssla, påta och ställa i ordning:)

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Skickade ett mejl om två av skolplanscherna. Jag förstår att ni inte hinner skicka, men kan ni lägga undan om jag betalar i förväg och hämtar om någon månad?

  SvaraRadera
 4. Hej Agata! Kolla din mailbox, har just svarat :) Välkommen upp till norr!

  SvaraRadera