fredag 29 oktober 2010

Tema inredning: Oumbärliga attiraljer till köket

För att Storloppan ska bli mer inspirerad av att blogga har jag tagit bokstäver och bilder i mina egna händer och inför Tema inredning!

Först ut är oumbärliga attiraljer till köket ( och fler lär komma under samma tema eftersom vi har galet mycket saker). Så se och njut och framförallt inspireras till kommande julklappsinköp!Något som väldigt många använder varje dag är grytunderlägg och här är några roligare varianter än halvtråkiga korkunderlägg. Runda som fyrkantiga, dessa kommer bli populära!Så om ni inte hittar på loppis och secondhand, kolla i era mor- eller farföräldras skåpar :) Om inte, så finns de hos Vindelälvorna!Kryddhylla eller en "alltiallo-hylla" i rotting och teak, passar både den som vill ha ett retrokök men även hypermoderna hem som behöver en personlig touch.


Röda efterrättsskålar från 70-talet med ändå stilrena linjer. Denna här har 7 kompisar som letar ett kök att komma hem till.


Jag väntar med spänning på ishinkarnas återkomst! Denna här är liten och smidig och passar utmärkt till fredagsmys med eller utan alkohol. Ett tips är att göra en mojito :)


Förvaring i all ära, men alla burkar är inte lika roliga som dessa. Passar utmärkt att stå framme men även i skåpar. Ni som varit på bloggen har sett att vi även har orange varianter.


Frukosten blir mycket roligare med sånt här. Fyll skålen med marmelad, müsli eller färskost!


4 kommentarer:

 1. Ishinken är Gullaskrufs "Isi". Dom röda efterrättsskålarna är 70-talare och kommer från franska Luminarc. Dom är perfekta att göra pannacotta i... mums!

  SvaraRadera
 2. Hej hej!

  Sån ishink har jag men med en blomma i istället. Eftersom ishinkar är just nu inte så hippa så e de ju så billiga på alla 2nd hand butiker o loppis så jag har köpt ett antal olika som jag har mina porslinsblommor i för de tycker om trångt och klarar av att inte ha innerkruka.
  Superlyxigt!

  SvaraRadera
 3. Tack för informationen och om en ny användning av ishinkar!

  SvaraRadera
 4. agust.törnerud13 juni 2014 10:37

  fina saker ni säljer! :)

  SvaraRadera