söndag 14 november 2010

Tema Inredning Badrum: Upptaget förbjudet!

När vi var små och vi inte hade lås på toaletten, införde någon ramsan " Upptaget förbjudet" varje gång man ville ha en privat stund. Veckans uppdatering rör med andra ord saker och ting till badrum och toalett.De flesta kanske sätter denna skylt på ett utedass men jag tycker det passar även i villa som i lägenhet. Kitchigt men ändå himla kul :)


En extra spegel eller två behövs oftast om man delar badrum, så varför inte satsa på en pigtittare?Här är det en annan variant men lika bedårande. Om man inte gillar färgen, är de enkla att måla om. Albylaskar från förr kan användas som smyckeskrin eller som pillertrillarburkar.


Ett blommigt tvättfat i emalj fungerar bra som förvaring till små ihoprullade handdukar, duschkrämer eller kanske tvättmedel? (Pottskåpet är i privat ägo och inte ens storloppan får lägga beslag på det :))


Ett "nytt" användningsområde för vackra porslinfat är till smycken. Låt dina mest omtyckta smycken ligga framme på dessa. Det till vänster är från Laholm och det till höger är från Gabriel.


För den som vill gå hela vägen till ett retrobadrum är detta duschdraperi ett måste!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar