fredag 29 oktober 2010

Tema inredning: Oumbärliga attiraljer till köket

För att Storloppan ska bli mer inspirerad av att blogga har jag tagit bokstäver och bilder i mina egna händer och inför Tema inredning!

Först ut är oumbärliga attiraljer till köket ( och fler lär komma under samma tema eftersom vi har galet mycket saker). Så se och njut och framförallt inspireras till kommande julklappsinköp!



Något som väldigt många använder varje dag är grytunderlägg och här är några roligare varianter än halvtråkiga korkunderlägg. Runda som fyrkantiga, dessa kommer bli populära!



Så om ni inte hittar på loppis och secondhand, kolla i era mor- eller farföräldras skåpar :) Om inte, så finns de hos Vindelälvorna!



Kryddhylla eller en "alltiallo-hylla" i rotting och teak, passar både den som vill ha ett retrokök men även hypermoderna hem som behöver en personlig touch.


Röda efterrättsskålar från 70-talet med ändå stilrena linjer. Denna här har 7 kompisar som letar ett kök att komma hem till.


Jag väntar med spänning på ishinkarnas återkomst! Denna här är liten och smidig och passar utmärkt till fredagsmys med eller utan alkohol. Ett tips är att göra en mojito :)


Förvaring i all ära, men alla burkar är inte lika roliga som dessa. Passar utmärkt att stå framme men även i skåpar. Ni som varit på bloggen har sett att vi även har orange varianter.


Frukosten blir mycket roligare med sånt här. Fyll skålen med marmelad, müsli eller färskost!


lördag 16 oktober 2010

NU är det bara 7 månader kvar

tills vi öppnar igen! Idéerna är många och vi kommer att mer än fullt upp i vinter att tillverka alla alster. Ni får hålla koll på sidan för att se våra kreativa och tokiga idéer!



Ni som reser, här har ni oanvända tvålaskar från det glada 70talet!


Till våren och sommarens saftkalas har vi 6 underbara glas att erbjuda.


Här har vi en blomsterdam från Deco som fick agera modell ute i lingonskogen.


En Eldius som har några kompisar på loppan.



En "bra att ha sak" är denna glasskål som troligen kommer från glimma glasbruk.