torsdag 23 juni 2011

Uppdatering av tygrummet

Varje år innan semestersäsongen öppnar, så blir det ommöblering i rummen oavsett om vi har tid eller inte :) Här kommer det smakprov på hur det numera ser ut i tyg/shabby chic rummet.


Eftersom en av oss loppor gillar att tyg i alla dess former, metervara, gardiner, dukar, you name it så var vi tvungna att be vår egen vaktmästare att fixa längre gardinstänger. Resultatet ser ni här, men allra bäst vy får ni om ni kommer och tittar för er själva! Många godbitar kan utlovas:)Vårt kära gamla skåp får självklart vara med i år och efter dagar av tvätt och klorering av spetslakan och örngott kommer skåpet att fyllas. All heder åt dessa kvinnor som suttit och knypplat, vävt eller virkat spetsar till dessa fantastiska lakan.


Fotogenlampan pryder sin plats med allehanda glas i olika kulörer.


Det vita bordet (som inte är till salu i år heller) har fått stå kvar men fått lite nya bekanskaper i form av tvättservis och porslin.  Tyvärr är det bara att inse att huset är för litet för alla våra planer och saker men kan Ikea compact living, så kan vindelälvorna det också!

2 kommentarer:

  1. Men dra mig baklänges vilket härligt tygställ! Måste försöka ta mig till er i sommar :)

    SvaraRadera
  2. Det tycker vi verkligen att du ska :) Det finns ett antal godbitar som hänger och väntar på en ny ägare/ägarinna!

    SvaraRadera