fredag 22 juli 2011

Färg och form

Något som gör oss älvor himla glada är färgglada ting och designade saker. Här är ett smakprov på våra favoriter just nu!


Vem skulle inte bli glad av att se dessa två gardinlängder i sin färgglada prakt hängandes i fönstret hemma? Färg gör iaf oss gladare på morgonen :)


Nybakade bullar och ett glas kall mjölk är en favorit även fast vi numera är vuxna. Bullarna passar bra i Erik Kolds Sally som både kan användas i frysen och i diskmaskinen, på skonprogram vill vi tillägga, annars försvinner blommorna :(


Stilrena linjer till kronljusen erbjuder dessa två ljusstakar.Här är det Maija Isola som varit framme för Borås Wäferi och gjort trycket "hundkex", här i färgställningen brunt, we like!


Finland är också en favorit när det gäller glas, här stoltserar Ultima Thule i köksfönstret. Serien gjordes  av Tapio Wirkkala 1968 och is still going strong!


Här är ett sätt att komma ihåg bra tips och idéer. Gör en egen moodboard! Här har vi använt pappersklämmor och dubbelhäftande tejp och satt fast på en garderobsdörr. Så utefter humör så byts inspirationen ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar