lördag 22 maj 2010

Idag var det en väldigt lyckad dag!

Solen har lyst i flera dagar och idag var det två stora loppisar här i närområdet. Snabbt in i bilen och iväg och fynden lät inte vänta på sig!Det är inte så förvånansvärt att jag kommer hem med tyg, men kolla följande bilder! Skulle inte du gjort likadant?Detta blir en perfekt duk!Kuddar, mjukisdjur, förkläden, väskor, möjligheterna är oändliga...Efter dagens tyginköp blir det nog lite lugnare framöver, har inte plats längre och som tur är öppnar vi på Vindelälvorna snart så dessa tyger får nya ägare!Nej, det är inte en luftballong, utan en lampa:)
Virkade väskor är sommarens A och O som loppisfyndare!Uppläggningsfat/skål från UEOanvända pappersdukar från 60-70 tal till sommarens grillfester?Vas från Göte Augustsson RUDA glasbruk, ca 30 cm högMarianne Westmans "Dill i Pill" stod och väntade på mig idag, ska bara hitta åt teaklocket som ligger i någon utav påsarna:)Gröna gullaskruf "vineta" skålar, 70 tals glas, plast, ljusstakar och en Royal Krona blev en del av dagens skörd.Japp, jag är galen... tre dukar från Almedahls ca 150 i diameterEtt av mina gladaste stunder idag var när en P O Ström vas (den minsta blå på nedersta hyllplanet) uppenbarade sig!

6 kommentarer:

 1. javisst, lyckan var total! Hoppas du hittar upp till oss i sommar!

  SvaraRadera
 2. Fina fynd! Vi har fortfarande kvar draperiet jag köpte förra sommaren, fina färger! Blir kul att titta in när vi är där uppe i mitten av juli!

  SvaraRadera
 3. Vad roligt, du är väldigt välkommen! Och visst får du handla tillbaka sakerna :)

  SvaraRadera
 4. Oj vilken läcker lampa, den som ser ut som en luftballong..är den till salu?

  Kraaaaam
  Sanna

  SvaraRadera
 5. Sanna: Ja, lampan är till salu!

  SvaraRadera