måndag 3 maj 2010

Vår och ny energi!

Nu har våren utan tvekan kommit och med den kommer också begäret att åka runt på secondhandbutiker och returmarknader. Helgens och dagens fynd är allt från biblisk karaktär till en helt utspejsad lampfot.Hittade ett antal böcker från Kristendomslära som det så fint hette förut. Men ännu finare var omslagen till dessa böcker som kommer passa utmärkt för layoutens skull på tavellistor eller dylikt.Detta omslag hör till Lamm och lejon och andra bibliska djur... att de hade sådan fantasi på tiden det begav sig :)Och berättelsen om Noa illustreras så här.
Förut tyckte jag att dessa brickor var mer eller mindre skräp, men nu med ålderns tand så finns det ett antal förtjusande användningsområden. Själv använder jag dessa som ljusfat tillsammans med blockljus.Retrohårtork så det bara skriker om det... frågan är bara om ljudet är mer liknande en jumbojet? Hursomhelst så kommer den pryda sin plats hos Vindelälvorna!Denna Nittsjövas hittade jag idag. Tyvärr så var det svårt att återge färgen genom en halvdålig mobilkamera. Den är iaf ljusgrönmelerad och i ett minutiöst skick!Hos oss så har galna djurfiguriner och dylikt en speciell plats och denna ko/tjur hängare får stolt kvala in på en 3:e plats!Nu när det är på modet att inreda med trä och naturliga inslag skulle denna lampfot passa finfint! En vit skärm och då blir det genast en rolig inredningssak!

Snart börjar det att närma sig säsongpremiär och vi tänkte starta igång efter midsommar. Men redan nu har vi inplanerat en stor loppishelg hos Vindelälvorna där vi har bjudit in vänner och bekanta att under en helg kränga saker med oss! Så boka in 3-4/7 och kom och fynda i metropolen Mårdsele!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar