söndag 9 januari 2011

Rulla runt bland mjuka kuddar!

Kuddar är en bidragande faktor till ett mysigt och personligt hem. De är snabbt utbytbara och förvandlar ett rum med enkla grepp. Inom loppis och antikvärlden går ofta dessa att fynda - i all oändlighet finns dessa skapelser. Blommiga, gräsliga, mjuka, fluffiga, lena, sträva, roliga och personliga. Barndomens kuddkrig kittlar i tanken. Kanske det var onödigt att plåga mormors fina prydnadskuddar? Vindelälvorna har ett gäng kuddar som väntar på äventyr till andra delar av Sverige (världen?)


Dessa kuddar är relativt "nya" men pryder sin plats hemma hos en av älvorna. Sängen är en gammal järnsäng troligen från ett sanatorium. Överkastet är handgjort och har med all säkerhet tagit många månader att färdigställa.Kuddkavalkad! Här ligger ett gäng och myser tillsammans med en Viola Gråsten pläd av ull.

Vilken salig härlig röra!Radio go go radio ga ga! Nostalgitripp! Radio Luxenburg - de ni!


Gammal kokkittel samt trälåda. Ska det bli rent så är det med "ren såpa". Jepp!


Bakom mina solglasögon kan jag va mig själv. I dessa 70-talare kan du garanterat gömma dig själv!

Rosa assietter av pressglas. Vackra fat som väntar på att få servera en delikat dessert!


3 kommentarer:

 1. Hej och hå vilken fin prylblogg minsann! Hit kommer jag gärna tillbaka! Och var exakt ligger Mårdsele? Brukar ha vägarna förbi runt norra västerbotten så...

  SvaraRadera
 2. Hej och vad roligt du har hittat till oss! Du är mer än välkommen tillbaka och att hälsa på oss när vi öppnat för säsongen. Mårdsele ligger längs väg 363 vid vindelälven, ca 12 mil från Umeå. Vi brukar lägga ut en karta när det börjar närma sig säsongspremiär.

  SvaraRadera
 3. I love your blog, it's so inspiring!
  I have serious cushion envy too...that mound of cushion lovliness is a joy to behold!
  ...xXx

  SvaraRadera