lördag 19 februari 2011

Birdie nam nam

Åter till naturen och dess naturmaterial har varit ett tema på gång inom inredningsvärlden, så här har vi samlat till ett fågeltema. Denna bonad/duk går att rama in men även att använda på köksbordet för de som vill. 


Tygstycket är i kraftigt linne och har en isydd kanal så att det kan bli en väggbonad. Stycket mäter ca 1m x 70 cm så det kan även användas till ett kuddfodral. 


För dem som vill ha ett nedtonat fågeltema kanske denna kapsylöppnare passar?


Ugglor var populära ett tag på 90 talet men dessa tycker vi är mer raffinerade. Den längs bak är en ljuslykta medan de två tvillingarna passar till tandpetare på middagsbordet. 


Dessa två linnetryck är gjorda av M Bühler och kan både användas på väggen som bordstabletter. Gult är även en accentfärg som kommer i vår i inredningen, så varför inte slå två flugor på en gång och använd denna tavla med gul bakgrund och en stiliserad fågel?

Bilden kommer från Måleributiken

För de som vill ha tapeter med fåglar på, så besök Måleributiken och sök på Pip Studio för de har helt fantastiska tapeter som gör en hur glad som helst. Denna variant fast i grått sitter hos en av oss älvor i en lapptäckesvägg :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar